Derularea comenzii de felicitari; Personalizare felicitari

Pentru inregistrarea comenzii este necesara completarea unei fise de comanda (v. link-ul alaturat "Fisiere utile") si trimiterea acesteia pe adresa de e-mail sau pe adresa agentului cu care ati discutat anterior.
Comanda va fi confirmata si validata de catre un agent al firmei noastre dupa verificarea stocului disponibil pentru modelul sau modelele alese.

In cazul comenzilor cu personalizare (tiparirea in interiorul felicitarilor a mesajului dumneavoastra, a siglei etc), cantitatea minima este de 100 de felicitari tiparite cu aceeasi macheta si pe acelasi format. Termenul de executie si de livrare este de 4-8 zile lucratoare de la acordarea "bun de tipar" si de la achitarea avansului de 50%, în functie de complexitatea lucrarii.

Pentru personalizarea felicitarilor va rugam sa ne comunicati:
* textul de imprimat în interiorul felicitarilor; in cazul in care doriti, va puteti consulta cu agentul 2S Design
* fontul ales pentru text
* în cazul în care se doreste inserarea siglei în cadrul personalizarii, este necesara furnizarea acesteia în format electronic, construita vectorial (extensii: .cdr, .ai, .pdf, .eps, .ps etc)
* este necesar sa ne comunicati culoarea sau culorile Pantone pentru personalizare
Pentru orice detaliu, va puteti consulta cu agentul 2S Design.

Pentru completarea acestor informatii trebuie solicitata Fisa de Personalizare.

 

In cazul comenzilor fara personalizare, cantitatea minima pentru comanda este de 100 de felicitari (10 buc./model). Termenul de livrare este de 48 ore de la confirmarea comenzii si efectuarea platii.